Cazare

Cazare Zarnesti / Pensiuni Zarnesti in 2022

Cazare la toate pensiunile din Zarnesti – Revelion, Craciun, Paste, weekend sau orice alta perioada din an !
Acesta este locul ideal daca doriti sa va cazati la una dintre pensiunile din Zarnesti sau la casele particulare. Atractiv prin prezenta in apropiere a muntilor Piatra Craiului, Zarnesti este un excelent punct pe harta turistica in ceea ce priveste frumusetea locurilor, ospitalitatea oamenilor si a locurilor unde va puteti caza. In prezent reteaua de pensiuni turistice sau case de vacanta este in expansiune, lucru care nu face decat sa ne bucure. Numarul turistilor este inca mic cu toate ca este in crestere, proprietarii de pensiuni avand mult mai multe locuri de cazare decat numarul de turisti. Speram ca in anii urmatori numarul turistilor sa creasca, potentialul zonei fiind unul foare mare.

Aici gasiti cele mai bune oferte de cazare din Zarnesti, constructii moderne inconjurate inconjurate de verdeata si soare, confortanile si elegante sau poate un loc intr-o cabana retrasa in munti pentru a scapa de zgomotul de zi cu zi al marilor orase.

Modul complex de petrecere al timpului in aceasta zona fac ca Zarnestiul sa fie si mai atractiv, aici putandu-se obta pentru diferite moduri de petrecere al timpului liber cum ar fi plimbarile in Padure sau pe muntii Piatra Craiului, Bucegi sau Postavarul, mountainbikeing, plimbari calare(echitatie), alpinism in Prapastiile Zarnestiului sau Cheile Rasnoavei, motocros pe circuitul din apropiere, fotbal, tenis, sau pur si simplu va puteti odihni savurand frumusetea peisajului fie ca e vara sau iarna.

Va prezentam pensiunile din Zarnesti. Sigur aveti de unde alege :